Navigatie

Hoofdgerechten vis

Vis van de markt

Kabeljauwfilet,
op de huid gebakken met rouille, fijne venkel, dragon, saus van schaal- en schelpdieren
€25,00 (Dagprijs)

Gamba’s
gebakken met ui, champignons, knoflook en kruidenboter (8st.)
€27,50 (Dagprijs)

Canadese kreeft +/- 500gram

Gekookt en geserveerd met mayonaise en citroen
€45,00(heel) - €24,00(half)

Gegratineerd met Hollandaisesaus, spinazie en Beemster XO
€47,50(heel) - €26,00(half)

In de oven gegaard met kruidenboter
€47,50(heel) - €26,00(half)

Hoofdgerechten vegetarisch

Risotto
met tomaat, spinazie, gepocheerd eitje, Hollandaisesaus en Parmezaanse kaas
€19,50

Pasta 
met paddenstoelen, basilicum, en rasp van Beemster XO
€19,50

Hoofdgerechten vlees

Steak tartare
salade, Amsterdams tafelzuur, truffelmayonaise en gepocheerd eitje
€24,00

Varkenshaas,
gegratineerd met messeklever, Beemster “brie” en roomsaus van champignons
€22,50

Spare ribs
zacht gegaarde ribs, geserveerd met 2 koude sausjes
€19,75

Spies van ossenhaas
van de grill, huisgemaakte atjar en pindasaus
€22,50

Ribeye steak
“dubbel doel” Hollands vlees op zijn best! +/- 300 gram, met een randje vet en van de grill
€29,50

Ierse ossenhaas, gebakken of van de grill

Chateau briand, 
300 gram p.p. middenstuk van de ossenhaas, geserveerd vanaf 2 personen
€34,50P.P.

Tournedos,
230 gram geserveerd met saus naar keuze
€29,50

Lady steak
160 gram geserveerd met saus naar keuze
€24,50

Surf en turf
ladysteak met 3 gebakken gamba’s en saus naar keuze
€32,50

Rossini,
ladysteak met gebakken eendenlever en truffeljus
€37,50

Sauzen: Champignon, peper, stroganoff, rode wijn, truffel of bearnaise

Overnachten

bb-hetpakhuys

Online reserveren

Volg Het Wapen van Munster op Facebook!