Hoofdgerechten

  • Spare ribs - boterzacht - knoflooksaus - chili mayonaise
    18,50
  • Risotto – paddenstoelen – truffel – eitje – Parmezaanse kaas – gepofte tomaat
    19,50
  • Zalmfilet – parelcouscous – pesto – zonnebloempitjes – tomaat – venkel – Hollandaise
    22,00
  • Truffel chicken – gegrilde dijtjes – paksoi – edamame – beukzwam – truffeljus
    22,50
  • Iberico – boneless ribs – hoisin – oosterse groenten – Munster crispy sambal
    22,50
  • Javaanse Jongens – 2 ossenhaasbiefstukjes – sambaljus – gebakken uitjes – Munster crispy sambal
    24,50
  • Entrecôte – van de grill – tapenade van ui en champignons – cheddar – overgoten met bearnaise
    27,50
  • Lamsracks – van de grill – jus van knoflook, tijm en honing – voorjaars groenten
    27,50
  • Hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkost salade, verse frietjes en huisgemaakte mayonaise

Specials

  • Chateaubriand, 300 gram middenstuk ossenhaas p.p. – gebakken ui en champignons – saus naar keuze
    34,50 p.p.
  • Côte de boeuf – +/- 900 gram – Iers ribstuk – van de grill – rode wijnsaus
    69,50
  • Hele kreeft – lauw warm – curryroom – spinazie – edamame boontjes – paksoi – tomaat
    49,50
  • Hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkost salade, verse frietjes en huisgemaakte mayonaise