Hoofdgerechten All Day

  • V. Risotto - paddenstoelen - truffel - Parmezaanse kaas
    19.50
  • V. Ravioli met roquefort - walnoot - beukzwam
    21.50
  • Zalmfilet - van de Konro grill - paksoi - wasabi mayonaise - kiloman
    23.00
  • Gebakken gamba's - ui - champignons - knoflook - jus van kruidenboter
    27.50
  • Hele kreeft - gekookt - Hollandaise - citroen
    49.50
  • Hele kreeft Thermidor - gegratineerd - Parmezaanse kaas - Hollandaise - mosterd - dragon
    55.00
  • Yakitori spiesjes van kippenrijtjes - van de Konro grill - Indiase pindasaus - zoetzuur komkommer
    21.50
  • Spare ribs - boterzacht - knoflookmayonaise - sriracha mayo
    19.50
  • Iberico boneless ribs - hoisin - Wapen's crispy sambal - roerbak groenten
    22.50
  • Varkenshaas - tapenade paddenstoelen, ui en knoflook - roomsaus roquefort
    22,50
  • Javaanse ladysteak - 180 gram - gebakken uitjes - spicy jus - Munster's sambal
    27.50
  • Javaanse tournedos - 250 gram - gebakken uitjes - spicy jus - Munster's sambal
    33.50
  • Lady steak - 180 gram ossenhaas - saus naar keuze
    26.50
  • Tournedos - 250 gram ossenhaas - saus naar keuze
    32.50
  • Chateau Briand - 300 gram middenstuk ossenhaas p.p. - ui, champignons - saus naar keuze - vanaf 2 personen
    37.50 p.p.
  • Sauzen: peper - champignon - stroganoff - rode wijn - kruidenboter
    0.00
  • Supplement eendenleverkrullen
    5.50
  • Truffelsaus - bearnaisesaus of roquefortsaus
    1.50
  • Hoofdgerechten worden geserveerd met friet, huisgemaakte mayo en rauwkostsalade

Bijgerechten

  • Zoete aardappel frietjes - srirachamayonaise
    5.00
  • Truffel risotto
    8.50
  • Oosterse roerbak groenten
    7.50
  • Groene salade
    5.50