Hoofdgerechten

  • V. Risotto - paddenstoelen - truffel - Parmezaanse kaas
    19.50
  • V. Ravioli van de maand november, zoete aardappel - tandori - paddenstoelen - Parmezaanse kaas - olijfolie
    21.50
  • Zalmfilet - teriyaki - noedels - paksoi - Spaanse peper - shiitake
    23.00
  • Hele kreeft - gekookt - Hollandaise - citroen
    49.50
  • Hele kreeft Thermidor - gegratineerd - Parmezaanse kaas - Hollandaise - mosterd - dragon
    55.00
  • Truffle chicken - gegrilde dijtjes - jus van truffel - paksoi - edamame
    22.50
  • Spare ribs - boterzacht - teriyaki-honing lak - knoflookmayonaise - sriracha mayo
    19.50
  • Iberico boneless ribs - hoisin - Wapen's crispy sambal - roerbak groenten
    22.50
  • Varkenshaas (Iberico) - tapenade paddenstoelen, ui knoflook - jus van cepes
    24.50
  • Entrecôte - 350 gram USA Certified grain fed beef - vlees met een randje vet - van de grill - kruidenboter
    37.50
  • Lady steak - 180 gram ossenhaas - saus naar keuze
    27.50
  • Tournedos - 250 gram ossenhaas - saus naar keuze
    32.50
  • Supplement eendenleverkrullen
    5.50
  • Javaanse spies - ossenhaas - van de grill - gebakken uitjes - Munster's crispy sambal
    27.50
  • Chateau Briand - 300 gram middenstuk ossenhaas p.p. - ui, champignons - saus naar keuze - vanaf 2 personen
    37.50 p.p.
  • Sauzen: peper - champignon - stroganoff - rode wijn - truffel - bearnaise
  • Hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet, home made mayo en rauwkostsalade

Bijgerechten

  • Zoete aardappel frietjes - srirachamayonaise
    6.50
  • Truffel risotto
    8.50
  • Oosterse roerbak groenten
    7.50
  • Groene salade
    5.50
  • Eendenleverkrullen
    5.50