MENU

Voorgerechten

Zalm mayonaise – gerookte zalm – Hollandse garnalen – citrus

of

Gerookte entrecote – steak tartare – zoetzuur van beukzwam

krokante ui – mosterdmayonaise

1ste Tussengerecht

Gebakken buikspek – spicy crème van bataat – hoisin – roze peper

of

Gebakken zeeduivel – aardappel – krokant spek – room van morille

2de Tussengerecht

Cappuccino van langoustine – gebakken coquille – gamba

of

Zacht gegaarde sucade van kalf – pastinaak – eigen jus – crunch tempura

Hoofdgerecht

USA roast beef van de grill – truffelpuree – paddenstoelen

kalfsjus met zwarte knoflook

of

Gebakken zeebaars – risotto venkel – antiboise van tomaat,

knoflook, courgette en yuzu

of

Hertenrugfilet – mousse knolselderij – geroosterde bospeentjes – kruidkoek

Dessert

Tiramisu – stroopwafel ijs – Amarena kersen

of

Assortiment kaas

89.50 p.p.