MENU
Voorgerechten
Zalm mayonaise – gerookte zalm – Hollandse garnalen – citrus
of
Gerookte entrecote – steak tartare – zoetzuur van beukzwam
krokante ui – mosterdmayonaise
1ste Tussengerecht
Gebakken buikspek – spicy crème van bataat – hoisin – roze peper
of
Gebakken zeeduivel – aardappel – krokant spek – room van morille
2de Tussengerecht
Cappuccino van langoustine – gebakken coquille – gamba
of
Zacht gegaarde sucade van kalf – pastinaak – eigen jus – crunch tempura
Hoofdgerecht
USA roast beef van de grill – truffelpuree – paddenstoelen
kalfsjus met zwarte knoflook
of
Gebakken zeebaars – risotto venkel – antiboise van tomaat,
knoflook, courgette en yuzu
of
Hertenrugfilet – mousse knolselderij – geroosterde bospeentjes – kruidkoek
Dessert
Tiramisu – stroopwafel ijs – Amarena kersen
of
Assortiment kaas
89.50 p.p.