Hoofdgerechten All Day
- Vegetarisch
- V Risotto – paddenstoelen – burrata – truffeltapenade – Parmezaanse kaas25.00
- V Ravioli – gorgonzola – spinazie – walnoot23.00
- V Gnocchi – groene asperge – pesto – spinazie – Parmezaanse kaas22.50
- Vis – schaaldieren
- Zalmfilet – lak van teriyaki en citrus – roerbak bokchoi – mayonaise van wasabi27.50
- Gebakken gamba’s – uien – champignons – knoflook – eigen jus – 8 stuks29.50
- Hele kreeft – gekookt – Hollandaise – citroen57.50
- Hele kreeft Thermidor – gegratineerd – Hollandaise – spinazie – mosterd – dragon – Parmezaanse kaas59.50
- Vlees
- Varkenshaasje – boeren brie – roomsaus bospaddenstoelen26.00
- Spareribs – boterzacht – knoflook mayo – spicy mayo24.50
- Iberico boneless ribs – hoisin – Wapen’s crispy sambal – groenten26.50
- Yakitori van gemarineerde varkenshaas – Wapen’s pindasaus – zoetzuur komkommer – crunch knoflook, pinda en sambal25.50
- Truffle chicken – bokchoi – shiitake – truffeljus24.50
- Steak tartare – truffelmayonaise – zoetzuur – eitje – crostini’s25.00
- USA Ribeye steak – IBP Grain fet meat – 300 gr. – van de BBQ44.50
- Lady steak – 180 gram gebakken Irish prime ossenhaas30.00
- Tournedos – 250 gram gebakken Irish prime ossenhaas39.50
- Javaanse lady steak – 180 gram gebakken Irish prime ossenhaas - gebakken uitjes – Wapen’s crispy sambal32.50
- Javaanse tournedos - 250 gram gebakken Irish prime ossenhaas - gebakken uitjes – Wapen’s crispy sambal42.50
- Chateaubriand – 300 gram Irish prime ossenhaas p.p. – gebakken ui en champignons – vanaf 2 personen49.50 p.p.
- Hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, huisgemaakte mayonaise en rauwkostsalade
Bijgerechten
- Zoete aardappel frietjes - spicy mayonaise6.00
- Zoete aardappelfrietjes – truffel – Parmezaanse kaas8.50
- Truffel friet – friet – truffel – Parmezaanse kaas7.50
- Truffel risotto9.50
- Roerbak groenten - pokersaus8.00
- Groene salade5.75