Hoofdgerechten All Day
- Schotse zalmfilet – lak van soja en citrus – wasabimayonaise – roerbak groenten26.00
- Gebakken gamba’s – mediteraanse stijl – ui – knoflook – tomaat – 8 stuks28.00
- Hele Kreeft – gekookt – Hollandaise – citroen57.50
- Hele kreeft Thermidor – gegratineerd – Hollandaise – mosterd – dragon – Parmezaanse kaas59.50
- V Risotto – paddenstoelen – burrata – truffeltapenade – Parmezaanse kaas24.50
- V Tempura van groenten – zoete aardappel – crispy sambal22.50
- Steak tartare - salade - zoetzuur - truffelmayonaise - eitje25.00
- Yakitori spiesjes van kip - van de Konro grill - pindasaus - atjar22.50
- Truffle chicken – paksoi – shiitake – truffeljus24.50
- Varkenshaasje – boeren brie – roomsaus bospaddenstoelen24.50
- Spareribs – boterzacht – knoflook mayo – spicy mayo23.00
- Iberico boneless ribs – hoisin – Wapen’s crispy sambal – groenten26.00
- USA Rib eye steak – IBP Grain fet meat – 300 gram – van de Konro grill – vlees met een randje vet44.50
- Lady steak – 180 gram gebakken Irish prime ossenhaas30.00
- Tournedos – 250 gram gebakken Irish prime ossenhaas39.50
- Javaanse lady steak – 180 gram gebakken Irish prime ossenhaas - gebakken uitjes – Wapen’s crispy sambal32.50
- Javaanse tournedos - 250 gram gebakken Irish prime ossenhaas - gebakken uitjes – Wapen’s crispy sambal42.50
- Chateaubriand – 300 gram Irish prime ossenhaas p.p. – gebakken ui en champignons – vanaf 2 personen49.50 p.p.
- Hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, huisgemaakte mayonaise en rauwkostsalade
Bijgerechten
- Zoete aardappel frietjes - srirachamayonaise6.00
- Truffel risotto8.75
- Roerbak groenten - pokersaus7.50
- Groene salade5.75