Hoofdgerechten All Day

  • Schotse zalmfilet – lak van soja en citrus – wasabimayonaise – roerbak groenten
    26.00
  • Gebakken gamba’s – mediteraanse stijl – ui – knoflook – tomaat – 8 stuks
    28.00
  • Hele Kreeft – gekookt – Hollandaise – citroen
    57.50
  • Hele kreeft Thermidor – gegratineerd – Hollandaise – mosterd – dragon – Parmezaanse kaas
    59.50
  • V Risotto – paddenstoelen – burrata – truffeltapenade – Parmezaanse kaas
    24.50
  • V Tempura van groenten – zoete aardappel – crispy sambal
    22.50
  • Steak tartare - salade - zoetzuur - truffelmayonaise - eitje
    25.00
  • Yakitori spiesjes van kip - van de Konro grill - pindasaus - atjar
    22.50
  • Truffle chicken – paksoi – shiitake – truffeljus
    24.50
  • Varkenshaasje – boeren brie – roomsaus bospaddenstoelen
    24.50
  • Spareribs – boterzacht – knoflook mayo – spicy mayo
    23.00
  • Iberico boneless ribs – hoisin – Wapen’s crispy sambal – groenten
    26.00
  • USA Rib eye steak – IBP Grain fet meat – 300 gram – van de Konro grill – vlees met een randje vet
    44.50
  • Lady steak – 180 gram gebakken Irish prime ossenhaas
    30.00
  • Tournedos – 250 gram gebakken Irish prime ossenhaas
    39.50
  • Javaanse lady steak – 180 gram gebakken Irish prime ossenhaas - gebakken uitjes – Wapen’s crispy sambal
    32.50
  • Javaanse tournedos - 250 gram gebakken Irish prime ossenhaas - gebakken uitjes – Wapen’s crispy sambal
    42.50
  • Chateaubriand – 300 gram Irish prime ossenhaas p.p. – gebakken ui en champignons – vanaf 2 personen
    49.50 p.p.
  • Hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, huisgemaakte mayonaise en rauwkostsalade

Bijgerechten

  • Zoete aardappel frietjes - srirachamayonaise
    6.00
  • Truffel risotto
    8.75
  • Roerbak groenten - pokersaus
    7.50
  • Groene salade
    5.75