Het kan allemaal

Het Wapen van Munster kunt u zowel terecht voor een (h)eerlijke lunch of driegangenmaaltijd, als voor een exquise diner van bijvoorbeeld zeven gangen.

Het kan allemaal. De menukaart is enorm uitgebreid, daardoor kunt u als gast naar hartelust kiezen en zelf uit het menu uw lunch of diner samenstellen.

Daarnaast is de keukenbrigade gewend op persoonlijke wensen van de gasten in te spelen.

Met vriendelijke groet,
Team ‘Het Wapen van Munster’

Onze specialiteiten

Elke maand bieden wij u wisselende, seizoensgebonden specialiteiten. Dagverse gerechten die wij naast de bestaande menukaart serveren.

Puur en eerlijk

Kenmerkend voor de keuken is dat de gasten eerlijke, pure vis- en vleesgerechten krijgen voorgeschoteld. Ook mensen die vegetarisch willen eten, komen niets tekort.

In de keuken van Het Wapen van Munster ligt het accent op (dag)verse vis en streekproducten. Voor de vleesgerechten werkt men uitsluitend met zorgvuldig geselecteerd vlees uit Ierland. Met de diverse gerenommeerde toeleveranciers wordt al vele jaren samengewerkt

Huiskamersfeer

Onze historie

De sfeer is informeel, gemoedelijk. Laagdrempelig, iedereen is welkom. De klantenkring is even uitgebreid en gevarieerd als het aanbod op de menukaart. De gasten komen voor de kwaliteit van het eten, de veelheid aan gerechten en wijnen en de prettige ‘huiskamersfeer’.