Fingerfood All Day

  • Wasabi crackers - 2 sashimi zalm - 2 sashimi tonijn - wasabi mayonaise
    12.50
  • Fried squid - krokante inktvis - spicy mayonnaise
    12.50
  • Gamba’s tempura - 4 stuks - spicy mayonaise
    13.00
  • Garnalen kroketjes – cocktailsaus (4st)
    12.50
  • Pata Negra - crostini’s - 80 gram
    14.50
  • Antipasti – assortiment Italiaanse ham, worst en kaas
    12.50 pp
  • Oesters - citroen - ordewijn azijn met rode uitjes - per stuk
    4.50
  • Oesters Blokkefeller - spinazie - gegratineerd met Hollandaise - per stuk
    4.75
  • Oester Asian style – spicy ponzu – avocado – yuzu - per stuk
    4.75

Soepen All Day

  • V Tomatensoep – geslagen room
    8.50
  • Uiensoep – gegratineerd met Beemster kaas
    9.00
  • Kreeftensoep - Hollandse garnalen - geslagen room
    17.50

Voorgerechten All Day

  • Vegetarisch
  • V Crispy sushi roll – in tempura – groenten – pokesaus – wasabi mayo
    15.50
  • V Bruschetta – burrata – truffel – baby spinazie – Parmezaanse kaas – olijfolie
    13.50
  • V Taco’s – tomaat tartaar – avocado – yuzu
    11.50
  • Taco’s
  • Taco’s – zalmtartaar – wasabimayo – avocado – yuzu – 3 stuks
    12.50
  • Taco’s – tonijntartaar – wasabimayo – avocado – yuzu – 3 stuks
    14.50
  • Taco’s – steak tartare – truffelmayo – Parmezaanse kaas – 3 stuks
    12.50
  • Vis
  • Gebakken gamba’s – uien – champignons – knoflook – eigen jus – 5 stuks
    15.50
  • Gerookte Bawykov zalm – gerookte IJsselmeer paling – toast en roomboter
    21.50
  • 1/2 Kreeft Thermidor – gegratineerd – Hollandaise – spinazie – mosterd – dragon – Parmezaanse kaas
    29.50
  • Sashimi – zalm – tonijn – verse wasabi – pokesaus – gember
    20.00
  • Fruits de mer, Wapen style – per 2 personen – combinatie van lekkers uit zee
    65.00
    Met o.a. Hollandse garnalen – gerookte Bawykov zalm – gerookte IJsselmeer paling – gamba’s – sashimi tonijn en zalm – tartaar tonijn – tartaar zalm – oesters
  • Vlees
  • Rundercarpaccio – balsamico dressing – Parmezaanse kaas – pesto – salade
    15.00
  • Steak tartare – huisgemaakt zoetzuur – truffelmayonaise – eitje – crostini’s
    15.50
  • Vitello tonato – rosé gebraden kalfsvlees – tonijnmayonaise – Parmezaanse kaas – kappertjes – rucola – olijfolie
    17.50
  • Proeverij – combinatie van koude en warme voorgerechten
    21.50